Mögelsanering - Vi hjälper dig att bli av med mögel

Vi erbjuder komplett mögelsanering och utredning av fuktskador. Vi genomför en grundlig mögelutredning för att säkerställa en optimal mögelsanering och avfuktning. Genom att nogrannt åtgärda orsaken till varför fuktskadorna uppkommit minimerar vi risken att mögel uppstår på nytt. Vi är måna om att hitta en långsiktig lösning för dig och din bostad eller fastighet. Vi är specialiserade på mögelsanering och ser fram emot att ta oss an ditt nästa uppdrag.

När kan en mögelsanering behövas?

Mögel uppstår i bostäder och fastigheter med dålig ventilation och bristande fuktskydd. Om möglet växer sig synlig på ytor som väggar, golv eller tak medför det dessutom en ökning av halten sporer i luften vilket påverkar inomhusmiljön drastiskt. Det är därför bra att upptäcka tidiga tecken på fuktskador eller fuktproblem innan det börjat mögla.

Tidiga tecken på mögelskador kan vara:

  • Fläckar eller flagnad färg
  • missfärgningar på ytskikten av väggar och tak.

 

Innan vi påbörjar en mögelsanering tar vi alltid reda på orsaken till mögeltillväxten genom en mögelutredning där vi utreder förekomsten av fukt. Bedömningen anpassas för varje specifik byggnad eller bostad.

Pålitlig och erfaren saneringsfirma i Stockholm

Att anlita en auktoriserad saneringsfirma för mögelsanering är en investering för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö.

En professionellt utförd mögelsanering innefattar bland annat utredning av fuktproblem, fuktskador och eventuellt mögel samt sanering och avfuktning. Vi är måna om att hjälpa dig skapa en hälsosam och säker inomhusmiljö. För mer information är du välkommen att kontakta oss!

Anlita oss för provtagning, sanering och återuppbyggnad.

Vi arbetar med hög kvalitet och noggrannhet.

Tillbaka till alla våra tjänster

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du få göra avdrag på skatten när du anlitar någon för asbestsanering i Stockholm. ROT-avdraget är kort för renovering, ombyggnad och tillbyggnad och är ett förmånligt skatteavdrag för både dig och den du anlitar. Med ROT-avdraget kan du få en skattesubvention när du anlitar hantverkare gällande arbetstidskostnad.

Läs mer hos Skatteverket