Om oss

Om oss

Vi på Best sanering & Bygg i Mälardalen strävar efter att vara bäst på sanering i Stockholm. Vi erbjuder högsta kvalitet inom saneringsarbete enligt gällande lagar. Förutom kvaliteten på arbetet vi utför, lägger vi minst lika stor vikt vid transparens och kommunikation. Att hålla tidplan och budget är en självklarhet för oss.

För oss är det viktigt att hålla en dialog med våra kunder, beställare och tillsynsmyndigheter. Vi säkerställer transparens genom att dokumentera allt noggrant och systematiskt, enligt våra egna samt myndigheters krav.

Vi har miljön och klimatet i åtanke och utbildar oss ständigt inom alla aspekter av fastighetsmiljöområdet.

Kompetenta medarbetare med hög ambition och vanligt hyfs

Vår personal är nyckeln till vår framgång. Vi är mycket stolta över våra medarbetare och får ofta beröm för vår personal. När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid kunskap, ambition och inte minst sociala egenskaper. För oss är det viktigt att vara smidiga, lyhörda och ha vanligt hyfs. Vi följer svenska löneavtal och krav från tillsynsmyndigheter för aktuella tjänster.

Trygga arbetsplatser

För att alla våra medarbetare ska vara trygga arbetar vi enligt ID06. Det innebär att alla våra medarbetare alltid ska legitimera sig med standardiserade och branschtäckande legitimation. ID06 innebär att det inte ska finnas möjlighet till svartarbete eller ekonomisk brottslighet. Därför ska alla som arbetar på byggarbetsplatsen alltid visa upp sin ID06-legitimation och redovisa sin närvaro. Denna legitimering gör det genast svårare för obehöriga att vistas ute på en byggarbetsplats. På så sätt skapar vi tryggare arbetsplatser.

Vi arbetar alltid på säkert sätt så att varken medarbetare eller kunder utsätts för asbest vid saneringar.

Kontakta oss!

Vi på Best sanering & Bygg i Mälardalen arbetar alltid på säkert sätt så att varken medarbetare eller kunder utsätts för asbest vid saneringar.

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du få göra avdrag på skatten när du anlitar någon för asbestsanering i Stockholm. ROT-avdraget är kort för renovering, ombyggnad och tillbyggnad och är ett förmånligt skatteavdrag för både dig och den du anlitar. Med ROT-avdraget kan du få en skattesubvention när du anlitar hantverkare gällande arbetstidskostnad.

Organisationsnummer

Adress

559355-2408

Villagatan 3
774 40 Avesta

Telefon

E-post

Kontakta oss!